MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
4 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Istnieją dwa typy sera Provolone Valpadana DOP: łagodny i...
fot. Adam Kudraszew

Sekret włoskiej kuchni? Oryginalne wyroby wysokiej jakości. Oto najlepsze produkty prosto z północnych Włoch

Provolone Valpadana DOP

Istnieją dwa typy sera Provolone Valpadana DOP: łagodny i pikantny. Łagodny produkowany jest z podpuszczki cielęcej i dojrzewa nie dłużej niż 2-3 miesiące; pikantny z podpuszczki koźlęcej i/lub jagnięcej i dojrzewa minimum przez 3 miesiące do nawet ponad roku.

Zobacz również

8. Dni Odry we Wrocławiu to mnóstwo atrakcji dla mieszkańców oraz turystów

8. Dni Odry we Wrocławiu to mnóstwo atrakcji dla mieszkańców oraz turystów

Politechnika Krakowska obchodzi Święto Szkoły. Uroczysty pochód Senatu uczelni

Politechnika Krakowska obchodzi Święto Szkoły. Uroczysty pochód Senatu uczelni

Polecamy

Cud przed śmiercią? To dzieje się u co 3. pacjenta z demencją

Cud przed śmiercią? To dzieje się u co 3. pacjenta z demencją

Na dnę moczanową, nadciśnienie i zgagę. Nie musisz czekać do wakacji, zrób ją teraz

Na dnę moczanową, nadciśnienie i zgagę. Nie musisz czekać do wakacji, zrób ją teraz

Dwa razy okradł ten sam sklep. Potrzebował elektronarzędzi, by je... sprzedać

Dwa razy okradł ten sam sklep. Potrzebował elektronarzędzi, by je... sprzedać