MKTG NaM - pasek na kartach artykułów
6 z 9
Przeglądaj galerię za pomocą strzałek na klawiaturze
Poprzednie
Następne
Przesuń zdjęcie palcem
Grzyby w wyniku długiej styczności z wodą tracą swój smak i...
fot. 123 RF

Produkty spożywcze, których nie powinno się myć przed gotowaniem, a zazwyczaj to robimy!

Grzyby

Grzyby w wyniku długiej styczności z wodą tracą swój smak i aromat, są jak gąbka, która chłonie wodę. A więc jak je wyczyścić? Igliwie i piasek usuwamy szczoteczką lub ewentualnie mokrą szmatką. Jeśli koniecznie chcemy je umyć pod wodą to tak, aby miały jak najkrócej styczność z wodą.

Zobacz również

Strzelali w ten weekend: Lewandowski, Bochniewicz, Slisz oraz Szymański PODSUMOWANIE

Strzelali w ten weekend: Lewandowski, Bochniewicz, Slisz oraz Szymański PODSUMOWANIE

Niesamowity wyczyn Sorlotha. Strzelił 4 gole Realowi

Niesamowity wyczyn Sorlotha. Strzelił 4 gole Realowi

Polecamy

Wyniki 23. kolejki A klasy. Remis Startu Radziejów, Ziemowit Osięciny nie grał

Wyniki 23. kolejki A klasy. Remis Startu Radziejów, Ziemowit Osięciny nie grał

Hutnik nie zatrzymał Kotwicy w drodze do 1. ligi

Hutnik nie zatrzymał Kotwicy w drodze do 1. ligi

Święto, w którym katolicy są zobowiązani uczestniczyć we Mszy Świętej

Święto, w którym katolicy są zobowiązani uczestniczyć we Mszy Świętej