Nasza Loteria NaM - pasek na kartach artykułów

Podkarpackie przysmaki na Karpackich Klimatach. Tak Paweł Dobrzański gotował w Kuchni Dzień Dobry TVN [ZDJĘCIA]

Tomasz Jefimow
Podczas Karpackich Klimatów, w Kuchni Dzień Dobry TVN, Paweł Dobrzański, właściciel i szef kuchni restauracji Posmakuj w Krośnie i w Warszawie, przygotował dania kuchni polskiej oparte na produktach z Podkarpacia i regionalnych przysmakach. Uczestnik pierwszej edycji programu "Azja Express" gotował królika duszonego w podkarpackim winie oraz naleśniki z jogurtem i owocami. Zachęcał też do spróbowania regionalnego pieczywa: chleba z czarnuszką, chleba na kefirze i proziaków.
emisja bez ograniczeń wiekowych
Wideo

Jak Disney wzbogacił przez lata swoje portfolio?

Dołącz do nas na Facebooku!

Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!

Polub nas na Facebooku!

Kontakt z redakcją

Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?

Napisz do nas!

Polecane oferty

Materiały promocyjne partnera
Wróć na krosno.naszemiasto.pl Nasze Miasto