Podkarpackie przysmaki na Karpackich Klimatach. Tak Paweł Dobrzański gotował w Kuchni Dzień Dobry TVN [ZDJĘCIA]

Tomasz Jefimow
Udostępnij:
Podczas Karpackich Klimatów, w Kuchni Dzień Dobry TVN, Paweł Dobrzański, właściciel i szef kuchni restauracji Posmakuj w Krośnie i w Warszawie, przygotował dania kuchni polskiej oparte na produktach z Podkarpacia i regionalnych przysmakach. Uczestnik pierwszej edycji programu "Azja Express" gotował królika duszonego w podkarpackim winie oraz naleśniki z jogurtem i owocami. Zachęcał też do spróbowania regionalnego pieczywa: chleba z czarnuszką, chleba na kefirze i proziaków.

Zakupy róbmy racjonalnie a nie emocjonalnie KOMENTARZ

Wideo

Komentarze

Komentowanie artykułów jest możliwe wyłącznie dla zalogowanych Użytkowników. Cenimy wolność słowa i nieskrępowane dyskusje, ale serdecznie prosimy o przestrzeganie kultury osobistej, dobrych obyczajów i reguł prawa. Wszelkie wpisy, które nie są zgodne ze standardami, proszę zgłaszać do moderacji. Zaloguj się lub załóż konto

Nie hejtuj, pisz kulturalne i zgodne z prawem komentarze! Jeśli widzisz niestosowny wpis - kliknij „zgłoś nadużycie”.

Podaj powód zgłoszenia

Nikt jeszcze nie skomentował tego artykułu.
Dodaj ogłoszenie