Tym razem miejscem zlotu był parking przy Parku Handlowym przy ul. Niepodległości. Zaparkowało tam kilkanaście przyczep.
Zmienna pogoda nie odstraszyła miłośników kulinariów z rożnych stron świata: z Azji, Stanów Zjednoczonych czy Meksyku.
Wśród dań i przekąsek każdy mógł znaleźć coś dla siebie – zarówno na ostro, jak i na słodko.
Posilić mogli się zarówno zwolennicy kuchni wege jak i mięsożercy. Były klasyczne burgery i frytki, zapiekanki, kanapki, tosty, azjatyckie bułeczki i pierożki, słodka lemoniada czy donuty.
Pasztet z białej fasoli
Dołącz do nas na Facebooku!
Publikujemy najciekawsze artykuły, wydarzenia i konkursy. Jesteśmy tam gdzie nasi czytelnicy!
Kontakt z redakcją
Byłeś świadkiem ważnego zdarzenia? Widziałeś coś interesującego? Zrobiłeś ciekawe zdjęcie lub wideo?